Nieuwsbericht

NPR op vakbeurs ‘Verkeer, Mobiliteit en Parkeren’

Gepubliceerd op 20 November 2017

Op 22 en 23 november presenteert het Nationaal Parkeer Register zich op de beurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren in Houten om zijn groeiende productenaanbod onder de aandacht te brengen. 

‘Verkeer, mobiliteit en parkeren’ is een toonaangevende nationale beurs waarop 170 bedrijven en organisaties hun producten, diensten en innovaties presenteren. Daarnaast zijn er 30 lezingen en is er een congres over parkeerbeheer. In de stand van het Nationaal Parkeer Register staan mensen van de RDW en het Servicehuis Parkeer- en Verblijfsrechten.  

Nationaal Parkeer Register

Het Nationaal Parkeer Register is 5 jaar geleden opgezet om mobiel betalen voor parkeren te vergemakkelijken. Steeds meer gemeenten maken daar gebruik van, zo schreef de RDW ook in een artikel op de beurspagina. Inmiddels speelt het register nu voor steeds meer toepassingen een rol. Denk aan het parkeren op basis van een kenteken, het aansluiten van parkeerautomaten, het registreren van parkeervergunningen en de digitale handhaving.  

Naar de beurs?

Bezoeken van de beurs is gratis door je te registreren op de website van de beurs. Of neem voor gratis kaarten contact op met Frans Fransen, relatiemanager van de RDW, via he telefoonnummer 06-52077777. De RDW is te vinden op stand 1.917.